Muziek: Groep 1 en 2
Verschillende muziekdocenten

Wist je dat dieren ook van muziek houden? We gaan leuke liedjes zingen over allerlei dieren.

Je leert liedjes over dieren die in de tuin wonen bij je thuis. Maar je hoort ook muziek over dieren die ver weg in de jungle wonen. Op de instrumenten spelen we muziek die past bij de liedjes. Welk geluid maken de dieren? Klinkt het hard of zacht? Hoe snel zijn de dieren? Wie is het snelst? Kun je dat naspelen op een instrument?

Aan de hand van deze liedjes leren de kinderen basale muzikale begrippen te herkennen en goed te benoemen. Deze muzikale dierentuin biedt volop variatie en is nog leerzaam ook! De kinderen spelen op kleine slaginstrumenten zoals woodblocks, trommels, triangels, xylofoons en klokkenspellen.

Muzieklessen: groep 3 t/m 8

Deze cursus bestaat uit 7 lessen. In deze naschoolse cursus wordt ontzettend veel muziek gemaakt! We gaan lekker aan de slag met kleine slagwerkinstrumenten, klokkenspellen en boomwhackers. We maken ons eigen kunstwerk bij een muziekstuk, leren over muzieknoten en hoe je een lastige vioolsleutel moet maken. We maken ons eigen muziekstuk en studeren heel veel liedjes in. Meedoen is een groot feest!

Muziek wordt aangeboden door Anniecke van Delft van Muziekkriebels.