Op de website www.culemborgklopt.nl staan leuke evenementen om in de maanden september en oktober met de kinderen naar toe te gaan!

 

Aanmelden voor naschoolse activiteiten voor blok 2 kan via de website vanaf 10 september. Vanaf dinsdag 11 september krijgen alle kinderen een inschrijfformulier mee naar huis.

Theaterjuf Sandra van Wijk en Kunst Educatie Culemborg verzorgden zondagmiddag 24 juni de Culemborg700 theater- en muziekvoorstelling ‘Culemborg en het WATER’.

Bron: Culemborgse Courant.

 

13 juni eindconcert in de Gelderlandfabriek

Ter afsluiting van het cursusjaar geven de gezamenlijke Culemborgse Schoolorkesten samen met de leerlingen van de zangworkshop deze dag diverse presentaties.
In de ochtenduren voor basisschoolkinderen uit Culemborg groep 6, 7 en 8.

Om 13.30 uur is het grote eindconcert voor ouders, genodigden en muziekliefhebbers. De toegang is gratis. U bent van harte welkom in de Gelderlandfabriek, stationsweg 7 in Culemborg. Het concert bestaat uit orkeststukken en diverse popsongs bewerkt voor orkest met zang en koorbegeleiding en geeft een goede afspiegeling wat de cursisten het afgelopen jaar hebben bereikt. (bron: www.http://culemborgseschoolorkesten.nl)

 

 

Dinsdag 8 mei start van de naschoolse activiteit Skaten
Op deze zonnige, warme dag waren er circa 30 kinderen die enthousiast hebben meegedaan aan de eerste skateles. Na een korte instructie over de baan, het vallen en opstaan en de functie van de helm werden de kinderen in groepjes verdeeld. Lekker skaten, spelletjes met het doorgeven van een bal in een rij, kriskras langs een pilon en een welverdiende drinkpauze halverwege. Toen het signaal na een uur klonk was de reactie: ‘Ohhh, is het nu al afgelopen?’

 

 

 

 

 

 

 

 

Zaterdag 21 april 2018  Culemborg Sportief, Gezond en Fit

Culemborg 700 organiseerde op 21 april Culemborg Sportief, Gezond en Fit. Tijdens deze dag bruiste de hele binnenstad van de sportieve uitdagingen voor zowel kinderen als volwassenen. Meer dan 30 verenigingen en organisaties namen deel aan deze sportieve en gezonde dag.

 

Vrijdag 20 april 2018 Koningsspelen – een impressie:

Stormbanen en springkussens

 

 

 

Spelletjes met en zonder water

 

 

 

Het was een heerlijke zonnige, gezellige dag. 

 

 

 

 

 

Zaterdag 14 april 2018 was de 1e concertdag van dit jaar van het CSO (Culemborgs Schoolorkest). En wat een succes.
In een lekker zonnetje speelde het orkest op het pleintje voor het Elisabeth Weeshuis de sterren van de hemel.
Meer informatie over het orkest kan je lezen op www.culemborgseschoolorkesten.nl